Szünetmentesek,töltõk,inverterek...... Zárt és nyitott akkumulátorok,cellák Beépítések, vizsgálatok,javítások Aktuális információk Informacije dostupni su i na srpskom jeziku
  Ismerje meg az általunkm forgalmazott szünetmentes készülékeket. Tápegységek, akkumulátortöltõk... Inverterek, hálózat kompenzátorokÉjszakai megvilágítás szabályzókMechanikus és elektronikus feszültségstabilizátorok
Az optimális megoldás a szünetmentes áramellátás problémára az, hogy az energiát elraktározzuk vegyi áramforrásokban, azaz akkumulátorokban és szükség esetén (pl.hálózati feszültség kimaradásakor) az ezekben tárolt energiát átalakítjuk váltófeszültséggé, amely paramétereiben megegyezik a hálózati feszültség jellemzõivel. Ilyen átalakítást alkalmazva kiküszöbölhetjük, hogy hálózati feszültség kimaradáskor vagy egyéb problémák miatt a fogyasztók villamos energia nélkül maradjanak.
(UPS-ek)
Tudjon meg többet szolgáltatásainkról
Referenciánk teljes listája megtalálható itt
Telefon/Fax/Internet elérhetõségeink

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szünetmentes áramellátó rendszerek

Amikor a fent említett megoldás összes eleme egy készülékbe van beépítve, akkor azt a berendezést szünetmentes áramforrásnak ( röviden UPS-nek) nevezzük. A mai modern szünetmentes berendezések különbözõ belsõ felépítéssel kerülnek forgalomba, az ezek közti különbségek a megépítésükhöz használt technológiai változásokból erednek.
Technológia

A szünetmentes áramszolgáltatás különbözõ technológiák alkalmazásával érhetõ el. Ezek a Standby Passive, Line-Interaktív és On-Line technológia.
Az elõzõleg emlitettek különbözõ technológiákat jelölnek, arra vonatkozóan, hogy az UPS engedélyezi-e, hogy a szünetmentes tápfeszültséget igénylõ fogyasztók, a mûködésükhöz szükséges energiát közvetlenül a hálózatból vegyék. Standby Passive és Line-Interaktiv technológiát alkalmazva az UPS invertere csak akkor mûködik, ha a hálózati feszültség megszûnt, de az On-Line technológiával mûködõ készülékeknél a fogyasztók állandóan az UPS által elõállitott táppal mûködnek függetlenül, hogy van-e hálózati feszültség vagy nincs.