Szünetmentesek,töltõk,inverterek...... Zárt és nyitott akkumulátorok,cellák Beépítések, vizsgálatok,javítások Aktuális információk Informacije dostupni su i na srpskom jeziku
  Ismerje meg az általunkm forgalmazott szünetmentes készülékeket. Tápegységek, akkumulátortöltõk... Inverterek, hálózat kompenzátorokÉjszakai megvilágítás szabályzókMechanikus és elektronikus feszültségstabilizátorok
és egyenáramú rendszerek
Salicru kapcsolóüzemû tápegységek

Ezek a készülékek egyenáramú ( DC ) tápegységek, melyek garantálják a folyamatos megtáplálást igénylõ fogyasztóknak a stabil tápfeszültséget, figyelmen kívül hagyva a hálózati feszültség hullámzásait és ingadozásait. Abban az esetben, ha a hálózati feszültség megszûnik, a fogyasztók e kapcsolóüzemû tápegységek kimenetére csatlakoztatott akkumulátortelepbõl nyerik a mûködésükhöz szükséges villamos energiát.

Tudjon meg többet szolgáltatásainkról
Referenciánk teljes listája megtalálható itt
Telefon/Fax/Internet elérhetõségeink

 

 

 

 

 

A Salicru cég által kifejlesztett OPTIMUS és COMPACTO 48V-os egyenáramú készülékek ideálisan alkalmazhatóak telekommunikációs rendszereknél, ahol tápfeszültség hiba esetén megszakítás léphet fel azokban a szolgáltatásokban amelyeket e hirközlési vállalatok nyújtanak ügyfeleiknek.
 
E töltõk - tápegységek megépítésénél impulzus szélesség modulációt ( PWM ) alkalmaztak, mivel a méret, súly, hatékonyság és megbízhatóság tekintetében e technológia a legjobb elõnyökkel bír.