Szünetmentesek,töltõk,inverterek...... Zárt és nyitott akkumulátorok,cellák Beépítések, vizsgálatok,javítások Aktuális információk Informacije dostupni su i na srpskom jeziku
  Ismerje meg az általunkm forgalmazott szünetmentes készülékeket. Tápegységek, akkumulátortöltõk... Inverterek, hálózat kompenzátorokÉjszakai megvilágítás szabályzókMechanikus és elektronikus feszültségstabilizátorok
- inverterek és harmonikus kompenzátorok
Salicru ipari berendezések

Inverterek

Tudjon meg többet szolgáltatásainkról
Referenciánk teljes listája megtalálható itt
Telefon/Fax/Internet elérhetõségeink

Némely villamos berendezés, mint pl. UPS-ek, egyenirányitók, inverterek és általában az összes nemlineáris fogyasztók, a hálózati 50Hz-es szinuszfeszültséget nagymértékben eltorzítják. Ezek az eltorzulások az 50Hz-es ( vagy 60Hz-es) frekvenciától más frekvenciákra tevõdnek át és ezek zavaró tényezõként hatnak az ugyanarra a tápfeszültségre csatlakoztatott készülékek üzemszerû mûködésére.

 

Harmonikus kompenzátorok

 

 
Az inverterek DC / AC átalakítók, amelyek az akkumulátorokból nyert egyenfeszültséget a hálózati feszültséghez hasonló, 50Hz-es, zavarmentes, szinuszhullámú váltófeszültséggé alakítják.
Az SLC.HC harmonikus kompenzátor, egy olyan analóg technikával megépített villamos berendezés amely az 51.-ik harmonikus frekvenciától megszûri a villamos feszültséget és ezáltal visszaállitja a hálózat szinuszhullám jelalakját.